Vistas de página en total

viernes, 1 de mayo de 2015

Resultats

PREFERENT
CD Atletic Santa Eugenia 1-0 CE Escolar

Sortida a un camp complicat com es el de Santa Eugenia, on els espectadors van presenciar un partit entre dos equips amb objectius diferents. Els del Pla de Mallorca lluiten per entrar al Playoff d'ascens i l'Escolar lluita per salvar-se. Partit clau per als dos equips que van anar a per totes durant els 90 minuts.

El partit va ser jugat de tu a tu entre els dos equips on cada part va ser per cada equip, i el joc va ser disputat on cada equip va gaudir  d'oportunitats clares per endurse'n els 3 punts cap a n'el seu casiller. L'Escolar sembla patir un mal d'ull o qualcuna maledicció, ja que en cada partit pateix baixes importants, com per exemple les de Bernat Ferrer, Ismael Venera o Xampi el passat cap de setmana. 

El partit es va decidir en les acaballes, quan en Jose Romero, quedant menys de 10 minuts, va fer el gol de la victoria per als de Santa Eugenia, deixant l'esforç dels verds fora premi. 

Ara als verds li queden 9 punts per jugar, amb dos partits fora camp i un a casa. Els dos darrers juguen contra rivals directes com son el Port de Soller i el S'Horta. Es a n'aquest moment en que els verds s'han de fer forts i lluitar com mai per poder mantenir la categoria.
Si es segueix amb l'actitut es segur que es conseguirà l'objectiu.

RESULTATS DELS RIVALS DIRECTES DE L'ESCOLAR

CE Campanet 2-1 CD Port de Soller
CE Esporles 3-3 CF S'Horta
UD Rotlet Molinar 3-0 SCD Independiente
CD Genova 0-1 CF La Union
CE Felanitx 1-0 CE Espanya

SITUACIÓ CLASSIFICATORIA

14. CE Felanitx                 35 punts
15. CE Espanya               34
16. CF La Union                32
17. CD Port de Soller       31
18. CF S'Horta                   30
19. CE Escolar                  30
20. SCD Independiente   29

En cursiva els que baixarien a Primera Regional.

PARTITS DELS RIVALS DIRECTES DE L'ESCOLAR

CD Murense (13º) - CE Escolar (19º)
CD Port de Soller (17º) - CD Santanyi (8º)
CF S'Horta (18º) - CE Campanet (6º)
SCD Independiente (20º) - CE Esporles (3º)
CF La Union (16º) - UD Rotlet Molinar (2º)
CE Espanya (15º) - UE Petra (10º)
CE Felanitx (14º) - CD Atletic Santa Eugenia (7º)

JUVENILS
UD Collerense - CE Escolar (Suspes)

CADET A
CE Escolar 3-0 CD Col·legi San Pedro
Gols : Miquel Angel Ruedas 2 i Pep Esteva

Demati de diumenge en el que els verds es jugaven tota la temporada. Arribava a Capdepera el lider, que es trobava a 3 punts per sobre dels verds i amb la victoria del Escolar, els gabellins es posaven liders. El partit va estar molt disputat fins que a la segona part, Pep Esteva, va fer el primer gol del Escolar. El segon va arribar als minuts despres de fer el primer gol, amb una molt bona passada de Cristofer que va deixar tot sol a Miquel Angel Ruedas que amb una gran definició va introduir la pilota dins la porteria contraria. El darrer gol va arribar despres d'una molt bona jugada individual de Pep Esteva que en xutar, el balon va sortir rebutjat als peus d'en Miquel Angel Ruedas, que va fer el segon gol en el seu compte particular. ENHORABONA ALS CADETS i a acabar d'aconseguir aquest gran objectiu al camp del San Francisco!

Gran video d'en Jose Miguel Sanchez que volem compartir amb voltros (Resum del partit) : https://www.youtube.com/watch?v=0pzR3ek9bu4

CADET B

CD Col·legi San Pedro B - CE Escolar (Partit suspes degut a la no presentació dels verds al camp del San Pedro.)

INFANTIL A
CE Escolar 4-0 UD Arenal
Gols : Llucia Martinez 2, Juan Manuel Exposito i Miquel Ginard

Gran partit dels verds que tenien clar l'objectiu d'aquest partit i la importancia d'aconseguir els 3 punts, que donaven mitja salvació i poder aguantar un any mes a primera categoria Infantil. El partit va ser un domini clar dels verds, els quals els va costar arrencar on fins a la segona part, no es va acabar de decidir amb 3 gols rapids que van sentenciar el partit.

INFANTIL B
CE Escolar B 5-5 CE Campos B
Gols : Marco Nannini 3, Federico Mendez i Miquel Lliteras

Partit que es va complicar pels interessos dels verds ja que van haver de remontar el marcador que un pic remontat els de Campos es van encarregar de no perdre els tres punts i d'aquesta manera aconseguir l'empat.

ALEVIN A
UD Alcudia 2-3 CE Escolar
Gols : Xavi Morales, Israel Pulido i Miquel Infante

Sortida a un camp complicat pels verds degut a que son dos equips que es troben lluitant per la salvacio, que quedant en joc 12 punts estan a 8 punts de salvar-se. Es complicat pero encara hi ha vida, i si hi ha vida, hi ha esperança, anims!

ALEVIN B
CE Escolar 1-8 CD Olimpic de Manacor
Gol : Javier Barrantes

Visita d'un dels liders de la categoria al primer equip descendit del futbol base. Anims i a disfrutar del que queda de lliga de la millor manera. Anims nins!

BENJAMI A
CD Cardessar 6-5 CE Escolar
Gols : Sergi Vives 3, Jaume Miquel i Enric Mena
 
Partit que es va decidir per la superioritat fisica dels locals, que tot i que la ventatja dels verds en el marcador al darrer quart, que es va decantar pels locals degut a la fisica.

BENJAMI B
CE Escolar B 3-3 CD Cardessar B
Gols : Izan Morais, Marti Recio i Lucas Ezequiel Ruiz

Molt bon partit dels verds que van puntuar a Capdepera despres de varies jornades fora fer-ho. Aquesta es la manera d'acabar una temporada, disfrutant i gaudint de cada partit.

PRE-BENJAMI : DESCANSA

No hay comentarios:

Publicar un comentario